marți, 10 august 2010

"Drumurile noastre"

1. Trotuarele au gropi si denivelari. Caruciorul zgaltaie copilul si rezulta un micut tracasat.

2. Rampele obligatorii pentru a putea sa se urce o persoana cu handicap locomotor ridica urmatoarele probleme:

2a. nu exista

2b. sunt realizate de ochii lumii. Au o inclinatie imposibil de urcat. De exemplu, in piata din Micro 19, scarile spre Restaurantul Neacsu, au o rampa pe care nici cu piciorul nu poti sa o escaladezi, cu caruciorul este de domeniul cascadoriei.

2c. chiar daca exista nu poate fi utilizata. La Posta din Micro 21, rampa coboara in niste balarii ce re-creeaza jungla africana.

2d. nesimtirea. Revin la piata mai sus amintita. O alta rampa conceputa pentru cei cu carucioare nu poate fi urcata intrucat o precupeata si-a asezat zarzavaturile pe ea.

2e. rampa tip manufactura. Sunt soferi care isi iubesc nespus masina. Acestia au turnat o lingura de asfalt si au realizat o trecere lina de pe trotuar pe strada. Aceste minuni ale inteligentei omului sunt realizate in functie de locul de parcare. Astfel realizez zig-zaguri pe strada intre o rampa si cealalta.

3. Linia de tramvai poate fi traversata cu pretul vietii. Sinele sunt foarte greu de pasit cu  caruciorului. Se risca blocarea unei roti si stationarea in calea tramvaiului. 

Fiecare plimbare scoate untul din mine. Transpir din cauza efortului si a fricii mai tare decat atunci cand mergeam la sala.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu